Algemeen

De leverings en betalingscondities gelden voor alle bestellingen.

Door het plaatsen van de bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

BETALEN:
Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag.

ANNULERING:
U heeft de mogelijkheid uw bestelling te annuleren tot 24 uur voor verzending. Heeft u een bevestiging ontvangen dat wij uw verzending verwerken dan is het niet meer mogelijk om uw bestelling te annuleren.

PRIJZEN:
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Prijzen vermeld op de webwinkel van Jeweleusis zijn altijd in euro inclusief BTW tenzij anders vermeld, exclusief verzendkosten. Jeweleusis behoudt zich het recht voor om prijzen van artikelen tussentijds te wijzigen. Dit geldt niet voor lopende bestellingen op het moment van prijswijzigingen.

ARTIKELEN:
Alle artikelen worden geleverd zolang de voorraad strekt.

Jeweleusis kan geen verantwoording nemen voor kleurafwijkingen in materialen en artikelen. Doordat er vele verschillende monitorinstellingen zijn kan bij de een de kleur anders worden weergegeven dan bij de ander.

KLACHTENAFHANDELING:
Wanneer het product niet voldoet aan uw verwachtingen neem eerst contact op met Jeweleusis waarin u de reden van terug sturen aangeeft.

AANSPRAKELIJKHEID:
Jeweleusis kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. Jeweleusis kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik of oneigenlijk gebruik van verzonden artikelen.

LEVERING
Wij streven ernaar om bestelde artikelen na ontvangst van betaling binnen 3-4 werkdagen te verzenden. Wij leveren alleen aan Nederlandse adressen! (Wet geo discriminatie – 3 december 2018)

Op alle overéénkomsten, gesloten met Jeweleusis is Nederlands recht van toepassing.

Facebooktwitterpinterestmail
instagram
Translate »