Disclamer

Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op onze website foutloos is, volledig en/of actueel is. Daarom kun je aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Mocht je informatie, data en/of afbeeldingen tegen komen waarvan het copyright bij jou ligt, dan verzoeken wij dit te melden aan de webmaster via info: www.jeweleusis.eu

Als je informatie tegenkomt die in jouw ogen niet goed, volledig of actueel is, kun je contact opnemen met de webmaster via info: www.jeweleusis.eu. Wij stellen jouw commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door jouw bijdragen kunnen wij onze website en artikelen verbeteren.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of oneigenlijk gebruik van onze artikelen. Mocht je vragen hebben over onze producten of het gebruik van onze contacten, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info: www.jeweleusis.eu Wij stellen jouw commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door jouw bijdragen kunnen wij onze website en artikelen verbeteren.

Facebooktwitterpinterestmail
instagram
Translate »