Evenementen

Ook dit jaar staat Jeweleusis op Castlefest in de kraam van Hekstopia! Dit reusachtig grote spectaculaire evenement mag je niet missen! Het aller grootste fantasy en middeleeuwen spektakel wordt gehouden te Lisse en is de allergrootste in zijn soort van geheel Europa!

Hellevoetsluis Ibizafair Vestingdagen Koningskade 19 augustus 2017! Natuurlijk is Jeweleusis ook van de partij, want haar sieraden passen perfect in dit concept! Deze bruisende Ibizafair is specifiek gericht op Boho, Hippie en Ibiza producten, mis hem niet!

Poldermarkt Poortugaal 26 augustus 2017 Deze superleuke Poldermarkt wordt elke laatste zaterdag van de maand gehouden in het pittoreske centrum van het gezellige stadje te Poortugaal! Een mooi assortiment aan producten en gezelligheid ten top! Jeweleusis zal ook weer van de partij zijn met haar exotische sieraden!

Poldermarkt te Poortugaal 30 september 2017 Deze superleuke Poldermarkt wordt elke laatste zaterdag van de maand gehouden in het pittoreske centrum van het gezellige stadje te Poortugaal! Een mooi assortiment aan producten en gezelligheid ten top! Jeweleusis zal ook weer van de partij zijn met haar exotische sieraden!

Poldermarkt Poortugaal 28 oktober 2017 Deze superleuke Poldermarkt wordt elke laatste zaterdag van de maand gehouden in het pittoreske centrum van het gezellige stadje te Poortugaal! Een mooi assortiment aan producten en gezelligheid ten top! Jeweleusis zal ook weer van de partij zijn met haar exotische sieraden!

Translate ยป

Jeweleusis Sluiten