Jeweleusis

Jeweleusis

Jeweleusis is op 1 april 2016 opgezet door directeur Wendela Kort Westerhout. Haar doel is een wereldschatkist te creëren aan prachtige exotische statement sieraden. De meeste sieraden zijn handgemaakt en komen uit alle windstreken. Ze koopt zo veel mogelijk in op Fairtrade basis. De makers krijgen dus het geld en niet alle tussen handelaren!

Ze heeft tot zover sieraden in de collectie gehad uit de volgende landen: U.S.A., Groot Britannie, Italië, Nepal, Tibet, India, China, Indonesië, Turkije, Ghana, Kameroen, Marokko, de Sahara en uit Jamaica. Ook heeft zij nog items in de shop gehad die kwamen uit de Native American reservaten. Haar plan is om in de toekomst ook steeds verder uit te breiden naar andere landen.

De collectie van Jeweleusis wisselt zeer regelmatig. Vaak zijn de items maar een keer verkrijgbaar! Wendela is ook een personal shopper. Ze heeft al voor veel klanten bijzondere sieraden kunnen vinden. Tot zover is iedereen zeer blij geworden van de op maat gekochte sieraden! Mocht je dus wat bijzonders zoeken, met een betaalbare prijs, dan gaat ze voor je aan de slag! Neem dan in dat geval even contact op via het contactformulier, of via de e-mail (sororrosmarin@gmail.com)

Jeweleusis zit natuurlijk ook op Facebook! Mocht je ook op Facebook zitten, geef dan de bedrijfspagina een like! Op die manier houd ze je op de hoogte van nieuwe collecties. (en leuke win acties!)  Ook vermeld ze er op welke markten, evenementen en braderieën ze zal staan. Daarnaast zit Jeweleusis op Instagram en verder heeft zij ook nog een pagina op Pinterest waar je haar kan terugvinden!

De wereldschatkist is geopend! Veel liefs en veel shop plezier!

Wendela Kort Westerhout

Directeur Jeweleusis

 

Facebooktwitterpinterestmail
instagram

Geef een reactie

Translate »