Levering

LEVERING
Wij streven ernaar om bestelde artikelen na ontvangst van betaling binnen 3-4 werkdagen te verzenden.

ANNULERING:
Je hebt de mogelijkheid uw bestelling te annuleren tot 24 uur voor verzending. Heb je een bevestiging ontvangen dat wij je bestelling hebben verzonden dan is het niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren.

RETOUREN:
Bestelde artikelen mogen binnen 14 dagen retour gezonden worden na ontvangst, mits ze in de originele verpakking zitten en onbeschadigd/ongebruikt zijn. Bij het retourneren van een artikel moet altijd vooraf contact worden opgenomen met www.jeweleusis.eu. De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Retour artikelen die niet of onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet in behandeling genomen, of worden in mindering gebracht op uw retour bedrag. Actie artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Tevens kunnen geen artikelen geretourneerd worden welke door het transport of tijdens de verzending beschadigd zijn en die niet door www.jeweleusis.eu veroorzaakt zijn.

Artikelen dienen in de originele verpakking worden retour gezonden. Na deze wettelijke vastgestelde bedenktijd van 14 dagen is het niet meer mogelijk om een order te annuleren.

De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd: Oorbellen in verband met hygiëne.

Facebooktwitterpinterestmail
instagram
Translate »